28 dagen retourrecht

Geniet van 100 dagen zonder zorgen met ons retourbeleid

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden. Daarom biedt Purezuurstof.nl je een geweldige service: je mag je product (en) binnen 100 dagen terugsturen, als ze nog in nieuwstaat en originele verpakking zijn. Dat is toch fantastisch? Zo kun je zonder zorgen shoppen bij Purezuurstof.nl!

Ontdek het gemak van 100 dagen retourrecht!

Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geven dat je het product niet meer wilt hebben. Daarna krijg je nog 86 dagen om het product terug te sturen.

100 dagen in totaal dus!

Let op! Je hebt 14 dagen na aankoop de tijd om te laten weten of je wilt retourneren. Anders kunnen we de retour afwijzen. Dit is wettelijk zo geregeld volgens de richtlijnen van onze zakelijke webwinkelkeurmerk aanbieder! Binnen 7 dagen (na ontvangst van retour) staat het geld weer op je rekening. Je ontvangt (als je aan de voorwaarden voldoet) het hele bedrag terug.

Heb je verzendkosten betaald bij de aankoop? Dan krijg je die ook terug. Je ontvangt dan het totaalbedrag inclusief verzendkosten terug!

Dit is wettelijk bepaald volgens de richtlijnen van onze zakelijke webwinkelkeurmerk verstrekker! Binnen 7 dagen (na ontvangen van retour) heb je het geld weer op je rekening staan.

Je krijgt (mits er aan de voorwaarden is voldaan) het volledige bedrag teruggestort. Heb je verzendkosten betaald tijdens de aankoop? Dan vergoeden wij die uiteraard. Je krijgt dan het totaalbedrag teruggestort inclusief verzendkosten!

Besteld met gratis verzending?

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen terugsturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug, exclusief de verzendkosten. De retourkosten zijn voor jouw rekening. Als je iets wilt ruilen, geldt hetzelfde.

Let wel op dat we alleen ongeopende flessen terugnemen en de order moet compleet zijn. Flessen zonder cellofaan kunnen we om hygiënische redenen niet accepteren. Als er toch flessen zonder cellofaan in je retourzending zitten, brengen we dat in mindering op het bedrag dat we je terugbetalen.