Betalen 1

Betalen

Hoe werkt iDEAL? Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd en gemakkelijk online betalen. Het mooie aan iDEAL is dat u afrekent in uw eigen vertrouwde bankomgeving. U rekent af zoals u dat eigenlijk al gewend bent.

Voordelen betalen met iDEAL?

 • U betaald via internetbankieren dus het is vertrouwd en veilig
 • iDEAL kan direct gebruikt worden als u bij één van de volgende banken een rekening heeft: ABN AMRO, ASN bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos bank of Van Lanschot bankiers.
 • Betalen kan bijna niet makkelijker, zodra u gaat afrekenen worden alle gegevens voor u ingevuld en u krijgt direct een melding of de betaling is geslaagd of niet.
 • Met iDEAL heeft u een goede kijk op de uitgegeven betalingen, alle betalingen zijn direct zichtbaar in uw bankaccount.
 • Bekijk hier een animatie zodat u met uw eigen ogen kunt zien hoe het werkt
 • Alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten
 • Alle grote Nederlandse banken worden ondersteund

Betaal achteraf met Billink

Hoe werkt Billink achteraf betalen? Het is nu ook mogelijk bij Purezuurstof.nl om achteraf  te betalen via Billink met een factuur binnen 14 dagen. Deze ontvangt u van Billink via e-mail. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u vervolgens meteen door Billink getoetst op kredietwaardigheid. Mocht u niet door de screening komen, dan wordt er weergegeven ” U heeft geen recht om te betalen met Billink”. U kunt dan een stap terug gaan en bijvoorbeeld iDEAL of PayPal kiezen! Op deze manier kunt u de bestelling gewoon zonder problemen voortzetten en veilig betalen.

Achteraf betalen met Billink kost eenmalig €2,50 per afgerekende order. Het minimum aankoopbedrag moet €50,00 bedragen en het maximum is €350,00. Is het bedrag hoger of lager dan het bovenstaande, dan kan er niet met Billink betaald worden en is deze betaaloptie niet zichtbaar tussen de betaalmethodes.


Betaal met PayPal

Hoe werkt PayPal? Nadat u heeft gekozen voor deze betaalwijze en de bestelling heeft afgerond wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen naar PayPal, waar u na het inloggen de betaling kunt voldoen. Alle relevante gegevens zijn dan al aan deze betaling gekoppeld dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Nadat u de betaling heeft voldaan krijgt u van PayPal een bevestiging van betalen en daarna keert u terug naar de webshop. De bestel bevestiging van de webshop heeft u dan al binnen deze wordt namelijk verzonden wanneer u de bestelling heeft afgerond. Net als met iDeal wordt ook bij deze betaalwijze de betaling meteen bijgeschreven, de bestelling meteen verwerkt en dezelfde dag nog verzonden.

Hoe koppelt u uw bankrekening aan PayPal?

 1. Log in op uw rekening van PayPal en kies voor bankrekening toevoegen. Deze link kunt u vinden aan de linkerkant van uw rekeningoverzicht. Vul daarna uw bankrekeningnummer in en ga akkoord met de voorwaarden/incasso-overeenkomst.
 2. Zodra PayPal alle benodigde gegevens heeft ontvangen, stort PayPal twee kleine bedragen op uw bank of girorekening. Daarna gaat u naar uw bank en schrijf de gestorte bedragen voor de zekerheid even op. Daarna gaat u terug naar uw PayPal rekening en klikt nog een keer op de link ‘bankrekening toevoegen’ aan de linkerkant van uw rekeningoverzicht.
 3. De laatste stap is het bevestigen van de rekening door de exacte twee kleine bedragen in te voeren en daarna kunt u gebruik maken van uw PayPal rekening en betalingen uitvoeren met bank of girorekening. Vanaf dan is het mogelijk om via uw eigen bank geld toe te voegen aan uw PayPal rekening.
 • Voor meer informatie ga naar PayPal.nl
 • Deze betalingswijze raden wij onze Europese klanten aan om het snelste de betaling te kunnen voldoen.

Betaal ook met Creditcard


Betaal via bankoverschrijving

Overschrijving per bank: U schrijft het bedrag over van uw bank naar onze algemene zakelijke ING rekening.

IBAN: NL11 INGB 0006 2346 91
T.N.V.: IONCLEAN
BIC code: INGBNL2A

Overschrijving duur:

Nederland: 1 werkdag

 • Purezuurstof.nl is onderdeel van IONCLEAN

Contant: U betaald contant wanneer u de bestelling komt afhalen. Belangrijk!! A.u.b. wel gepast geld meenemen want i.v.m. veiligheid is er geen wisselgeld aanwezig. Let op!! Voor afhalen dient van te voren een afspraak gemaakt te worden. Dit kunt u telefonisch doen via 06-28968654 of door een mailtje te sturen naar purezuurstof@mail.com Wij laten u dan altijd binnen 24 uur weten wanneer de afspraak precies plaats vind.

Let op! Afhalen is pas mogelijk vanaf 3 flessen!


Betalen via factuur voor bedrijven

Op factuur: Let op! Alleen op afspraak! Bij betalen op factuur, dient de eerste factuur meteen voldaan te worden. Bij een vervolgbestelling kan de factuur binnen twee weken voldaan worden.

Waar dient een bedrijf aan te voldoen?

 • Genoeg informatie beschikbaar om de betrouwbaarheid te verifiëren
 • Het afleveradres mag niet afwijken van het bedrijfsadres
 • Eerste factuur dient (meteen) vooruitbetaald te worden

Voor onze Belgische en andere Europese klanten hebben wij de volgende betaalmethodes beschikbaar

PayPal:

U kunt met Paypal betalen door na het doorverbinden het bedrag van uw PayPal account naar onze PayPal account info@purezuurstof.nl over te maken. U krijgt zowel van ons en van Paypal een bevestiging van bestelling en betaling.

SOFORT Banking: SOFORT Banking werkt hetzelfde als iDEAL voor Nederland. Betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. De betalingen via SOFORT Banking worden meteen verwerkt.

Bezoek de site van SOFORT voor meer informatie. Een aantal banken die aangesloten zijn bij SOFORT Banking zijn: DKB – RBG – Deutsche Handelsbank – HYPO Steiermark – Migros bank. En nog veel meer…

Mister Cash: Betalen met Mister Cash is simpel, snel en volkomen veilig. U kunt het vergelijken met een iDEAL betaling in Nederland. Nadat u voor Mister Cash heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.

Hoe werkt betalen met Mister Cash?

Voordat u kunt betalen met Mister Cash moet u eerst kijken of u een rekening heeft bij één van de onderstaande banken. Wanneer dat niet het geval is zult u toch eerst een rekening moeten openen bij één van de onderstaande banken. Daarna kunt u betalen met ‘mister Cash’ aanvragen. U krijgt dan een kaart en een pincode. Voor het aanvragen van een Mister Cash account zitten voor de rest geen kosten aan verbonden en u hoeft ook GEEN abonnement af te sluiten. Daarna kunt u betalingen gaan verrichten met uw kaart en bijgeleverde pincode. Hetzelfde principe als met iDEAL betalingen is dat de gemaakte betalingen snel op uw bankpagina zichtbaar zijn en zo ook op uw bankafschriften. Zo kunt u altijd in de gaten houden wat u uitgeeft.

Voordelen betalen met Mister Cash?

 1. Zeer eenvoudig in gebruik
 2. Heel veilig wordt er door Mister Cash zelf beweert
 3. Geen extra kosten
 4. Ook contant geld afhalen
 5. Betalingen worden direct zichtbaar op uw rekening
 6. Geen abonnement nodig

Let op! Betalen met Mister Cash kan alleen als u bent aangesloten bij één van de volgende banken.

 • Dexia
 • Fortis
 • ING
 • FINTRO
 • KBC
 • CBC
 • AXA bank
 • VDK Spaarbank

Overschrijving per bank:

U schrijft het bedrag over van uw bank naar onze algemene zakelijke ING rekening.

IBAN: NL11 INGB 0006 2346 91
T.N.V.: IONCLEAN
BIC code: INGBNL2A

Overschrijving duur:

Europa: 1 a 2 werkdagen

 • Purezuurstof.nl is een onderdeel van IONCLEAN

Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via purezuurstof@mail.com met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Purezuurstof.nl.