verzenden

Verzenden

Verzenden. Doorgaans leveren wij binnen 1 werkdag in Nederland en 3 a 4 werkdagen naar Europa. Als er voor 15.00 uur wordt besteld op werkdagen, gaat het dezelfde dag nog met PostNL mee.

Verzenden doen wij inclusief track en trace

Let op! Omdat de zuurstof niet door de brievenbus past zijn de kosten voor verzenden voor bijvoorbeeld 1 flesje hetzelfde als u wanneer u meerdere flesjes afneemt bij ons. Het is dus altijd voordeliger om meerdere flesjes te bestellen 🙂

Kosten aangetekend verzenden met Postnl op basis van gewicht

Nederland:

Standaard Track Trace: vaste kosten a €7,25 (eigen risico)
Aangetekend Track Trace: vaste kosten a €9,25 (verzekerd)

Europa:

Voor onze Europese klanten versturen we de zuurstof op basis van gewicht en de verzendkosten die bij Postnl worden gerekend.

Zuurstof levering EU:

Aangetekend: vaste kosten €15,50 (0 t/m 2 kg)
Aangetekend: vaste kosten €22,00 (2 t/m 5 kg)
Aangetekend: vaste kosten €27,50 (5 t/m 10 kg)
Aangetekend: vaste kosten €36,50 (10 t/m 20 kg)

Bekijk via deze link: PostNL tarieven de tarieven van Postnl.

Bekijk via deze link zelf bij Postnl wat voor wijzigingen ze hanteren tijdens de feestdagen!

Postnl Locatiewijzer: Vindt de locatie van een Postnl postkantoor of business point bij u in de buurt en gebruik dat als alternatief afleveradres zodat u (als u gehinderd bent door werk of geen zin heeft om af te wachten) zelf binnen twee weken het pakket kunt gaan ophalen. Postnl heeft ruim 2.500 locaties zoals postkantoren en business points waar u het pakket naartoe kunt laten sturen.

Ga via deze link naar PostNL: Locatiewijzer

Levering gemist? Met de barcode die u van ons heeft ontvangen kunt u via de site van Postnl de bezorglocatie aanpassen, mocht u het pakket ergens anders afgeleverd willen hebben.