veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen. Onderstaand vindt u de vragen die vaak gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

FAQ

Als u op werkdagen voor 14.30 uur besteld, dan wordt uw order dezelfde dag verzonden en naar verwachting de dag erna al bij u afgeleverd. Mits er bij PostNL geen vertragingen ontstaan. Kan altijd gebeuren uiteraard.

Kosten standaard en aangetekend verzenden met Postnl op basis van gewicht

Nederland:

Standaard Track Trace: vaste kosten a €6,95

Europa:

Voor onze Europese klanten versturen we de zuurstof op basis van gewicht en de verzendkosten die bij Postnl worden gerekend.

Zuurstof levering EU:

Aangetekend: vaste kosten €15,50 (0 t/m 2 kg)
Aangetekend: vaste kosten €22,00 (2 t/m 5 kg)
Aangetekend: vaste kosten €27,50 (5 t/m 10 kg)
Aangetekend: vaste kosten €36,50 (10 t/m 20 kg)

U kunt bij ons betalen met onder andere iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en achteraf met Billink. 

Voor onze Europese klanten hebben we Mistercash, PayPal SOFORT, KBC & Belfius.

Jazeker, dit is mogelijk vanaf 6 flessen.

Momenteel alleen afhalen in hoge uitzondering wegens drukte!

Heel simpel. U neemt contact met ons op om door te geven dat u wilt retourneren. Dit dient binnen 14 dagen te gebeuren. Let op! Dit is wel alleen geldig voor flessen die ongeopend en ongebruikt zijn. De kosten  en risico komen zijn altijd voor uzelf. Zodra wij de geretourneerde flessen retour hebben, heeft u binnen een week het geld weer op uw rekening staan.

U heeft bij ons 14 dagen de tijd om aan te geven of u wilt retourneren. Daarna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om daadwerkelijk te retourneren. In totaal dus 28 kalenderdagen.

Onze 9 liter Boost zuurstofflessen bevatten circa 200 inhalaties van 1 seconde.

Onze 6 liter Boost zuurstofflessen bevatten circa 150 inhalaties van 1 seconde.

Dat kunt u doen, alleen worden deze door ons niet beantwoord. Wij zijn niet medisch geschoold of gespecialiseerd. Dus verwijzen wij u voor medische vragen, graag door naar uw huisarts of andere gecertificeerde specialist. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt, dus bespaar u de moeite.