veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen. Onderstaand vindt u de vragen die vaak gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen

Als u op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dan wordt uw order dezelfde dag verzonden en naar verwachting de dag erna al bij u afgeleverd. Mits er bij PostNL geen vertragingen ontstaan. Kan altijd gebeuren uiteraard.

Kosten standaard en aangetekend verzenden met Postnl op basis van gewicht

Nederland:

Standaard Track Trace: vaste kosten a €7,25

Europa:

Voor onze Europese klanten versturen we de zuurstof op basis van gewicht en de verzendkosten die bij Postnl worden gerekend.

Zuurstof levering EU:

Aangetekend: vaste kosten €15,50 (0 t/m 2 kg)
Aangetekend: vaste kosten €22,00 (2 t/m 5 kg)
Aangetekend: vaste kosten €27,50 (5 t/m 10 kg)
Aangetekend: vaste kosten €36,50 (10 t/m 20 kg)

U kunt bij ons betalen met onder andere iDEAL, PayPal, vooruitbetaling en achteraf met Billink. 

Voor onze Europese klanten hebben we Mistercash, PayPal SOFORT, KBC & Belfius.

Jazeker, dit is mogelijk vanaf 3 flessen.

Retourneren is heel simpel. U neemt contact met ons op om door te geven dat u wilt retourneren. Dit dient binnen 14 kalender dagen te gebeuren. Het is de bedoeling dat de producten binnen 100 kalender dagen weer in ons bezit zijn. Let op! Dit is wel alleen geldig voor flessen die ongeopend en ongebruikt zijn en voor complete bestellingen. De kosten en risico zijn altijd voor uzelf. Zodra wij de geretourneerde flessen retour hebben, heeft u binnen een week het geld weer op uw rekening staan.

U heeft bij ons 14 kalender dagen de tijd om aan te geven of u wilt retourneren of omruilen. Daarna heeft u ruim de tijd (binnen 100 kalender dagen), om daadwerkelijk te retourneren.

Onze 9 liter Boost zuurstofflessen bevatten circa 200 inhalaties van 1 seconde.

Onze 6 liter Boost zuurstofflessen bevatten circa 150 inhalaties van 1 seconde.

  • Sporten
  • Fietsen
  • Wandelen
  • Klimmen hoogte
  • Tijdens autorijden
  • Herstel na sporten
  • Hangover
  • Vergaderingen
  • Productie personeel

Onze 9 liter flessen Boost zuurstof mogen niet mee het vliegtuig in. U kunt uiteraard altijd eerst de dienstdoende vliegtuigmaatschappij benaderen, dan weet u het 100% zeker. Bent u al op uw vakantie adres?  We kunnen de zuurstof wel naar ieder vakantieadres in Europa verzenden, met verzekerde verzending. Dan heeft u het binnen 5 werkdagen in uw bezit, ongeacht waar u verblijft in Europa. Voor vakantie eilanden zoals Tenerife geldt dit niet en kan het een aantal werkdagen langer duren en is het vaak ook een stuk duurder. U ontvangt dan eerst een prijsopgave voor verzending.

Dat kunt u doen, alleen worden deze door ons niet beantwoord. Wij zijn niet medisch geschoold of gespecialiseerd. Dus verwijzen wij u voor medische vragen, graag door naar uw huisarts of andere gecertificeerde specialist. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt, dus bespaar u de moeite.