achter betalen

Achteraf betalen

 

Billink Achteraf betalen: Het is nu ook mogelijk bij Purezuurstof.nl om achteraf  te betalen via Billink met een factuur die u via e-mail ontvangt van Billink. Hier heeft u dan 14 dagen de tijd voor. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u vervolgens meteen door Billink getoetst op kredietwaardigheid.

 

Mocht u niet door de screening komen, dan wordt er weergegeven ” U heeft geen recht om te betalen met Billink“. U kunt dan een stap terug gaan en bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, of contant bij afhalen kiezen! Op deze manier kunt u de bestelling gewoon zonder problemen voortzetten en veilig betalen.

 

Achteraf betalen met Billink kost eenmalig €2,50 per afgerekende order. Het minimum bestelbedrag moet €50,00 bedragen en het maximum bedrag is €350,00. Is het bedrag hoger of lager dan het bovenstaande, dan kan er niet met Billink betaald worden en is betalen met Billink niet zichtbaar bij de betaalmethodes.

 

Voordelen achteraf betalen met Billink?

 

  • Billink is beschikbaar voor zowel consumenten en bedrijven.
  • Beschikbaar voor Nederlandse en Belgische klanten.
  • U heeft geen account nodig bij Billink.
  • Vanaf €50,00 orderbedrag kunt u voor Billink kiezen, anders is deze betaaloptie niet zichtbaar.
  • Tot maximaal €350,00. Is het bedrag hoger, dan zult u moeten kiezen voor een van onze andere betaalmethodes.

Wilt u alles overzichtelijk houden? Download dan de Billink app.

 

Belangrijk!

 

Wanneer u betaald met Billink achteraf betalen is het des te belangrijker dat u een e-mailadres invoert die 100% werkt en waar u ook dagelijks gebruikt van maakt. De factuur van Billink wordt namelijk naar het opgegeven mailadres verzonden. Houdt u dit niet in de gaten, dan kan het zijn dat u daardoor de rekening te laat opmerkt en eventueel te laat bent met betalen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen.