Betaalverzoek. Geen zin of tijd om het bestelproces te doorlopen? Ons bestelsysteem is heel simpel en een bestelling is binnen een paar minuten afgerond. Maar mocht u er toch niet uitkomen of geen tijd of zin hebben, dan kunt u vanaf nu een betaalverzoek bij ons aanvragen. Handig toch? Dat dachten wij ook…

Zuurstof bestellen via betaalverzoek?

Jazeker… U neemt contact met ons op via onderstaande contactformulier. Geef in de formulier aan hoeveel flessen en wat voor flavour u wilt hebben. Tevens graag uw ten naamstelling en adres vermelden.

Wat nu?

Simpel. Wij werken samen met Mollie en Plinq. Via Plinq kunnen wij een verzoek om te betalen voor u aanmaken en deze link toveren hun om in een beveiligde betaallink. Deze linkjes worden uiteraard met militaire precisie gecodeerd.

Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat u altijd veilig afrekent…

Veel gestelde vragen bestellen via betaalverzoek

Q. Ik wil mij bestelling snel in huis hebben, is dit dan de beste optie?

A. Nee, als u uw zuurstof de dag erna in huis wilt hebben, kunt u beter via de shop bestellen. Besteld op werkdagen vóór 15.00 uur, is dezelfde dag verzonden en bijna altijd de dag erna afgeleverd door PostNL.

Q. Waarom worden orders besteld via betaalverzoek niet altijd dezelfde dag verzonden?

A. Deze dienst is echt voor klanten die niet al teveel haast hebben met het ontvangen van hun bestelling. Wij zitten niet constant achter de pc om na te kijken of er betaalverzoeken zijn binnengekomen. Daar hebben we helaas geen tijd voor. Dit gebeurt op gezette tijden. Dus vandaar dat wij met deze dienst niet kunnen garanderen dat de order altijd binnen een dag bij u in huis is. Daar streven we wel naar, maar zal niet altijd lukken.

Q. Ontvang ik ook een factuur?

A. Uiteraard… Zodra de order is afgerekend en uw order staat klaar voor verzending, dan maken wij netjes een pdf factuur voor u aan die wij u dan doormailen naar het opgegeven e-mail adres. Check altijd even een paar keer goed de ingevoerde gegevens na…