retour

Retourneren

14 dagen op zicht:

  • Retourneren zonder opgave van reden.
  • U dient binnen 14 dagen aan te geven of u wilt retourneren/omruilen. Daarna heeft u ruim de tijd (binnen 100 dagen) de tijd om het product in absolute nieuwstaat te retourneren.
  • Wanneer u besluit om de zending terug te sturen, dan dient u zelf de verzendkosten te vergoeden en draagt u zelf het risico voor beschadiging of zoekraken van het product.
  • Gelieve altijd uw bankrekeningnummer te vermelden bij het retour formulier.

Voorwaarden retour sturen?

  • U dient binnen 14 dagen aan te geven of u wilt retourneren/omruilen. Gebeurt dit niet dan behoudt Purezuurstof.nl zich het recht om de retour te weigeren.
  • Het product dient ”Op het oog” ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kunnen we een bedrag in mindering brengen of de retour in zijn geheel weigeren.

Klachten:

  • Bij klachten over één van onze producten neemt u contact met ons op via mail of telefoon en wij doen dan onze uiterste best om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen en op te lossen. Purezuurstof.nl staat er om bekend dit zeer snel in werking te stellen.

Ruilen of retour sturen:

  • Indien u een product wilt ruilen of retourneren neem dan contact via ons contactformulier en wij nemen altijd binnen een werkdag contact met u op.

Belangrijk!

  • Vermeld bij het ruilen of retourneren altijd het bestelnummer en alle gegevens erbij zodat wij makkelijk kunnen terug zien om wat voor bestelling het gaat.

Let op!

Wanneer er wordt vastgesteld dat een retour onterecht is, wordt het product meteen weer naar u teruggezonden en ontvangt u een factuur voor de gemaakte verzendkosten en/of overige kosten die hierbij komen kijken.

Onterechte retourneringen houden in?

-Het aanmelden van een retour buiten 14 dagen om.
– Het omruilen/retour sturen van producten buiten de 100 dagen op zicht termijn om.
– Het omruilen/retourneren van producten die beschadigt blijken te zijn.
– Het aangeven van een defect, terwijl dit achteraf niet zo blijkt te zijn.
– Wanneer u ons niet eerst schriftelijk op de hoogte heeft gesteld via mail of brief dat u wilt omruilen/retourneren.
– Wanneer het geretourneerde product niet compleet is teruggezonden inclusief accessoires.
– Wanneer de accessoires kapot of beschadigt zijn.

Wanneer ontvangt u uw geld terug?

Zodra wij de retour in goede staat hebben ontvangen en er is voldaan aan onze voorwaarden, gaan wij binnen maximaal 7 dagen over tot terugbetaling.

Let op! Om hygiënische redenen kunnen wij Boost zuurstof flessen die open zijn niet terugnemen! Tevens worden er ook geen aangebroken leveringen teruggenomen.

Download onderstaand het retourformulier in PDF formaat. Deze graag in de doos bijvoegen, anders kan de retour niet correct worden verwerkt.

Herroeping-purezuurstofnl

Ergens vragen over? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier. Wij laten in de meeste gevallen binnen een paar uur iets weten. Altijd binnen 24 uur.