sporten met boost

Sporten met Boost is sneller herstellen

Sporten met Boost is een natuurlijke, gezonde en ongevaarlijke manier om uw sportprestaties te verbeteren. Wanneer u Boost zuurstof dagelijks gebruikt dan kan dat de nodige extra energie opleveren.Dit heeft een positief effect op uw dagelijkse bezigheden en sportactiviteiten. Nog een voordeel van Boost zuurstof is dat de hartslag sneller daalt na een intensieve training.

Herstel sneller na een intensieve training, ga sporten met Boost

Tijdens het sporten met Boost pure zuurstof kan het zuurstofgehalte worden verhoogt. Het sporten kan hierdoor een stuk makkelijker gaan. De aluminium flessen met zuurstof zijn gemakkelijk mee te nemen en volledig recyclebaar.

Wat doet Boost?

  • Zorgt voor meer energie
  • Zorgt voor een sneller herstel
  • Zorgt voor een fitter gevoel
  • Verbeterd de concentratie tijdens het sporten

Verminder kans op blessures na het sporten

Met Boost bij de hand voor, na of tijden het sporten, wordt de kans op blessures vermindert. Zo laat u het lichaam toe sneller te herstellen. Hoe lang het duurt eer dat het lichaam is herstelt, is afhankelijk van hoe intensief de training is geweest. Dit kan variëren van 1 tot 3 dagen.

Heeft u een hele zware training achter de rug? Dan kan het zelfs langer duren. Boost versnelt het herstellingsproces, waardoor u sneller in staat bent om te gaan sporten.

Het is belangrijk om ons lichaam na het sporten voldoende rust te geven. Ook zo vermindert u de kans op blessures.