Pure zuurstof voor onderweg

Pure zuurstof voor onderweg

Pure zuurstof voor onderweg. Lange autoritten kunnen zeer uitputtend zijn. Onze Boost 9 liter flessen zijn een handige uitkomst, wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft.

Begint u moe te worden, zet dan de auto waar mogelijk aan de kant en neem een paar teugen Boost zuivere zuurstof. U zult merken dat u snel weer een fitter gevoel krijgt.

Zo kunt u weer veilig uw weg vervolgen.

Op deze manier voorkomt u dat in slaap valt en gevaarlijke situaties veroorzaakt. Met onze Boost pure zuurstof blijft u lekker scherp!

Is jullie zuurstof in handige flessen toegestaan wanneer ik op vakantie ga?

Voor zover wij weten is het niet mogelijk om onze flessen zuurstof mee te nemen, wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat.

Om deze vraag met 100% zekerheid beantwoord te krijgen, kunt u het beste even contact opnemen met de dienstdoende vliegtuigmaatschappij.

Pure zuurstof voor onderweg op vakantieadres

Gaat u op vakantie met het vliegtuig en wilt u toch over zuurstof beschikken, wanneer u daar behoefte aan heeft? Uiteraard is het wel mogelijk om de zuurstof over land bij u op uw vakantiebestemming te krijgen.

Doorgaans lukt het ons om binnen 5 werkdagen de zuurstof in Europa bij onze klanten af te leveren. Door onvoorziene omstandigheden kan dit altijd iets langer duren. Neem in dit geval meteen contact met ons op en dan gaan wij er meteen achteraan voor u.

Is jullie pure zuurstof voor onderweg makkelijk mee te nemen?

Jazeker… De flessen zuurstof van Boost kunnen makkelijk meegenomen worden in bijvoorbeeld een gemiddelde handtas of sporttas. Zo kunt u direct over zuurstof beschikken als u daar behoefte aan heeft.

Tijdens het trainen zijn de flessen 95% pure o2 ook uitermate handig. U zult het vast vaker meegemaakt hebben, dat als u aan het trainen bent de adem wat minder is dan normaal.

Wanneer u een fles oxi bij de hand heeft, kunt u hier meteen iets aan doen.

Pure zuurstof voor onderweg als u gaat wandelen

Gaat u gezellig een wandeling maken met vrienden en komt het vaker voor dat zuurstof tekort komt en is het daarom lastiger om mee te komen in de groep.

Niet getreurd…

Zorg er gewoon voor dat u een fles Boost bij u heeft. Zo kunt u uw lichaam meteen voorzien van benodigde o2 waar het zo hard naar snakt.

U zult direct merken dat u lichaam zich begint te herstellen. Wanneer u hele lange wandelingen gaat maken met de groep of alleen, is het aan te raden (vooral op warme dagen) dat u van tijd tot tijd even op adem komt.

Het is nooit verstandig om uw lichaam te zwaar op proef te stellen op dit soort warme dagen.

Hoe kun je de pure zuurstof voor onderweg het beste bewaren?

De zuurstof kunt u het beste bewaren op een koele plek. Zorg er daarom voor dat u bijvoorbeeld een rugtas heeft met een vriestas erin. Daar kunt u zowel uw drinken als de flessen Boost zuurstof koel houden.

Zet de flessen zuurstof nooit in de zon en steek bijvoorbeeld ook nooit een sigaret op wanneer u een fles zuurstof in de hand heeft. Nu zult u vast denken: Ja duh dat snap ik ook wel…

Nou, u hoeft het uiteraard niet aan te nemen, maar dit soort ondoordachte handelingen komen vaker voor dan u denkt. Wees daarom altijd verstandig en neem veiligheid altijd in acht.

Is pure zuurstof voor onderweg medisch?

Nee, Boost zuurstof wordt niet verkocht als medisch product. Nergens niet trouwens… De zuurstof is voor en door iedereen te gebruiken. Mocht u een medisch verleden hebben en twijfelen of u de zuurstof nu wel of niet moet aankopen?

Raadpleeg dan meteen uw medische ondersteuning zoals uw huisarts of andere gecertificeerde specialist.