Aanbieding!

Boost zuurstof peppermint 3 x 9 liter

67.95 incl. btw

95% zuivere zuurstof met het essentiële olie aroma van Pepermunt. 100% natuurlijk. Deze combinatie helpt de fysieke kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Het koele en verfrissende aroma bevordert de stemming, energie, mentale helderheid en alertheid. Het werkt ook goed als eetlustremmer.

Boost zuurstof 3 x 9 liter Peppermint, goed voor circa 600 inhalaties a 1 seconde.

Uitverkocht!
✔ 100 dagen retourrecht
✔ Bestel vóór 16.00 uur op werkdagen, morgen thuis!

Uitverkocht

Vergelijk

Beschrijving

Boost zuurstof peppermint 3 x 9 liter

 

Boost zuurstof peppermint 3 x 9 liter. Zuurstof is vitaal voor onze lichaamskracht en vitaliteit, omdat het 90% van onze lichaam en geest van brandstof voorziet.

 

Per 9 liter fles Boost oxygen peppermint tot 200 inhalaties a 1 seconde! Dit is GEEN medisch product!

 

Het menselijk lichaam heeft zuurstof nodig om koolhydraten, vetten en proteïne om te zetten in energie die we hard nodig hebben.

 

Door dagelijkse omstandigheden komt het vaak voor dat we minder zuurstof in ons lichaam hebben. Dit komt door omstandigheden als: Slecht geventileerde woon en werkruimtes, luchtvervuiling, intensieve trainingen, sportactiviteiten, drukke en gestreste leefomstandigheden en het consumeren van alcohol.

 

Onze Boost zuurstof peppermint 3 x 9 liter is een natuurlijke oplossing tegen de negatieve effecten van een lage zuurstof gehalte. Dit kan resulteren in weinig energie, gebrek aan concentratie en uitputting.

 

Een paar flinke inhalaties Boost zuurstof zorgt er in de meeste gevallen voor dat u zich meteen beter voelt en er weer tegenaan kunt.

Wat is Boost zuurstof?

 

Boost Oxygen is 95% pure zuurstof gecomprimeerd in 3 handige formaat aluminium bussen voor niet-medisch gebruik.

 

Onze aanvullende zuurstof is beschikbaar in aroma-loze naturel (geen aromatherapie toegevoegd), pepermunt en menthol-eucalyptus.

 

Natuurlijk en veilig

 

Boost zuurstof is natuurlijk en veilig. In tegenstelling tot stimulerende middelen en energiedrankjes, die cafeïne en suikers bevatten die het lichaam gedurende langere tijd kunnen beschadigen, levert Boost pure zuurstof in een handige, niet-receptuele vorm.

 

Lichaamssupplement van de natuur

 

Zuurstof is uiteraard nodig om het menselijk leven in stand te houden. Bij gebrek aan zuurstof kunnen de prestaties van het lichaam en de geest eronder lijden.

 

Op zeeniveau is het gemiddelde zuurstofgehalte in de lucht 21%. Op hoogte kan het veel minder zijn. Boost o2 biedt een handige bron van 95% zuivere, zuurstof.

 

Mensen zijn in miljoenen jaren geëvolueerd met een constante hoeveelheid zuurstof in de atmosfeer.

 

In de wereld van vandaag is het niet altijd mogelijk om genoeg schone lucht te krijgen om te ademen.

 

Slechts 1/5 van de atmosfeer van de aarde bestaat uit zuurstof.

Als je rekening houdt met het groeiende probleem van de vervuiling, zul je het eens zijn met sommige onderzoeksrapporten dat er maar liefst 30% minder zuurstof is in vergelijking met de vorige generaties.

 

Elke cel in je lichaam is ontworpen om zuurstof te verbranden – het is de basisbrandstof voor de celstofwisseling.

 

Als je de hoeveelheid zuurstof vermindert en al die cellulaire processen worden traag… begin je je vermoeid te voelen of ben je kortademig.

 

Minder zuurstof betekent dat cellen de energie verliezen die ze nodig hebben om hun DNA te herstellen. Je immuunsysteem begint te verzwakken. Je risico om ziek te worden of een ziekte op te lopen escaleert.

Waar is Boost zuurstof peppermint 3 x 9 liter allemaal voor geschikt?

 

  • Voor tijdens het sporten en fitness
  • Voor dames die er langer jonger uit willen zien
  • Gezondheid en Wellness
  • Vaak genoemd als remedie na een avondje stappen tegen een kater (Hangover)
  • Voor gebrek aan zuurstof op hoogte in de bergen
  • Tegen vermoeidheid
  • Tijdens wandelingen
  • Onderweg in de auto (om fitter te blijven)
  • Voor, tijdens of na vergaderingen
  • Lekker om te relaxen

 

Belangrijke info:

 

Gewicht van de zuurstofflessen
De flessen wegen bijna niets. Zuurstof is een gas die niet vloeibaar is en het lijkt daarom of er niets in de fles zit. Dit is uiteraard niet het geval. Ook met schudden merk je er niets van.

 

Inhalaties
Wij raden aan om te beginnen met 2 x 5 inhalaties. Dit kunt u tot maximaal 3 x per dag herhalen. Uiteraard is het altijd verstandig om contact op te nemen met uw huisarts voor eventueel advies.

 

Bewaren van zuurstof

Wanneer u bij ons een aantal flessen zuurstof heeft gekocht en u gebruikt er een aantal niet. Dan kunt u deze het beste bewaren op een donkere koele plek.

 

Inhoud 3 x Boost peppermint
Tot 200 inhalaties van 1 seconde. Bij langer inhaleren uiteraard minder.

 

Afmetingen
Lengte 27 cm – Breedte 7 cm

 

Gewicht
148 gram (per fles)

 

Belangrijk! Inhoud verschil met Go X zuurstof (Wordt voorlopig niet meer verkocht in Nederland)
Go X 4 liter = 60 inhalaties van circa 1 seconde
Go X 6 liter = 90 inhalaties van circa 1 seconde
BOOST peppermint 9 liter = Tot 200 inhalaties van circa 1 seconde

 

Medische vragen worden niet beantwoord
Omdat wij niet medisch onderlegd zijn, kunnen wij ook geen vragen omtrent medische zaken beantwoorden. Dit doen we ook niet en hier maken we ook GEEN uitzondering in.

 

Betaling

Bij ons kunt u veilig betalen met o.a. iDEAL, PayPal en achteraf met Billink.


Levering

Levering binnen 1 a 2 werkdagen.


Retourneren binnen 100 kalenderdagen

Flessen zuurstof dient u binnen 14 (kalender) dagen aan te melden voor retour. Daarna heeft u ruim de tijd om de flessen daadwerkelijk retour te sturen.


Alleen ongeopende flessen mogen retour

Let op! Dit kan wel alleen met flessen die ongebruikt en ongeopend zijn. Tevens moet de order onaangebroken zijn. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt!


Flessen zijn voor-geprepareerd

Let op! Flessen zijn geprepareerd en meteen te gebruiken nadat het cellofaan verwijdert is. Uiteraard wel even goed checken of het inhalatie kapje er goed op zit. Anders zou er zuurstof kunnen weglekken…


Dit is geen medisch product

Let op! Dit product is niet bedoeld voor de behandeling, voorkoming, diagnose of genezing van een ziekte of medische aandoening. Raadpleeg een arts of medische arts als u daar advies in wilt.


Belangrijk!

Onze zuurstofflessen verlaten ons adres, altijd in goede staat. Alles wordt discreet en zorgvuldig verpakt. De flessen Boost zuurstof worden machinaal op een uiterst precieze manier gevuld en met krimpfolie verzegeld. Er kan geen zuurstof ontsnappen zolang het lipje niet is ingedrukt. Het lipje kan niet door de krimpfolie worden ingedrukt. Op duizenden bestellingen en tienduizenden verkochte flessen hebben wij in de afgelopen jaren een paar klachten ontvangen. Waarvan alle keren de flessen niet correct waren gebruikt. Klachten over lege flessen worden daarom ook niet in behandeling genomen. Ik dank u voor uw begrip.

Extra informatie

Gewicht 420 g
Afmetingen 28 × 8 × 8 cm

* Al jaren vertrouwd
* Webwinkelkeur keurmerk
* Snelle levering (in normale omstandigheden)
* kwaliteit producten
* Voordelige prijzen
* Altijd bereikbaar
* Via mail altijd binnen een paar uur reactie

Andere suggesties…