Boost zuurstof bestellen? Wat is Boost zuurstof? Boost O2 is een 95% zuivere draagbare aanvullende zuurstof om de natuurlijke ademhaling te ondersteunen. Geen recept nodig. Gebruikt door atleten voor herstel, ouderen voor een actieve levensstijl, mensen in de hooglanden voor hoogte aanpassing, en mensen met een slechte luchtkwaliteit in huis of met vervuilingen in de lucht in de buurt waar ze wonen.

Wist u dat de lucht die we inademen slechts 21% zuurstof bevat en, in de meeste gevallen, ongewenst 78% stikstof? Boost levert bijna vijf keer de hoeveelheid zuivere zuurstof die u normaal inademt.

Wanneer mensen Boost zuurstof ontdekken, denken ze ten onrechte dat het “ingeblikte lucht” is, terwijl in werkelijkheid elke can vol zit met 95% zuivere zuurstof. De lucht die je gewoonlijk inademt bestaat uit hoogstens 21% zuurstof – het grootste deel is nutteloos 78% stikstof.

Boost O2 geeft bijna 5X de hoeveelheid natuurlijke zuurstof die je krijgt van gewone lucht.

Ik wil Boost zuurstof bestellen, is deze medisch?

Onze Boost o2 is GEEN zuurstof van medische kwaliteit, dat wordt omschreven als 99,2% of meer natuurlijke zuurstof. Boost zuurstof is 95% zuivere aanvullende zuurstof en wordt nu niet langer verondersteld een ziekte te behandelen of te genezen.

Mensen twijfelen wel eens of onze flessen 95% zuivere zuurstof gevuld zijn. Wees gerust, dat zijn ze wel! Boost laat de cans jaarlijks onderzoeken op het zuurstofgehalte met behulp van een van de beste gaslaboratoria in de Verenigde Staten.

boost zuurstof bestellen