Top

Zuurstof toedienen zorgt voor de juiste saturatie...

Zuurstof toedienen

Zuurstof toedienen gaat heel simpel met goX. Het enigste wat u hoeft te doen is de zuurstoffles uit de verpakking halen, het inhaleer kapje omdraaien en bevestigen, goed aansluiten, het lipje naar beneden doen, daarna het inhaleer kapje over de mond en neus plaatsen en de zuurstof inhaleren.


Op deze manier is het mogelijk om de overal zuurstof tot u te nemen. De compacte en lichte flessen samengeperste zuurstof kunt u altijd meenemen en toedienen wanneer u gaat wandelen, fietsen, sporten, vergaderen of tijdens lange autoritten.


Het kan allemaal... Ook wanneer u een goede lichamelijk conditie heeft en u heeft behoefte aan wat extra zuurstof, schroom dan niet om bij Purezuurstof.nl uw pure zuurstof te bestellen. 


Hoe gebruik ik de Zuurstof?


Stap 1. Neem het flesje zuurstof in de handStap 2. Haal het cellofaan van het flesje zuurstofStap 3. Draai het inhalatie kapje omStap 4. Plaats het inhalatie kapje op het flesje zuurstof en zorg ervoor dat deze goed recht afgesloten zit. Stap 5. Kijk nogmaals na of alles goed op zijn plaats zit. Stap 6. Plaats nu het flesje zuurstof met inhalatie kapje over de neus en mond en druk het lipje in zodat de zuurstof vrijkomt en deze geïnhaleerd kan worden. 

Hoeveel inhalaties zuurstof kan ik nemen per flesje?

  • 6 liter = goed voor 60 teugen van circa 1 a 1,5 seconde
  • 4 liter = goed voor 40 teugen van circa 1 a 1,5 seconde

Hoe lang is de zuurstof houdbaar?

De zuurstof heeft een houdbaarheidsdatum van twee a drie jaar.