Top

Snelle verzending en levering

Verzenden 

Verzenden. Doorgaans worden onze producten met Postnl binnen 1 werkdag geleverd in Nederland. Europa uiterlijk 2 werkdagen! Snel verzenden en afleveren, daar staan wij bekend om! Zowel de verzendingen in Nederland en België worden inclusief track en trace verzonden.
Verzenden doen wij inclusief track en trace

Let op! Omdat de zuurstof niet door de brievenbus past zijn de kosten voor verzenden voor bijvoorbeeld 1 flesje hetzelfde als u wanneer u meerdere flesjes afneemt bij ons. Het is dus altijd voordeliger om meerdere flesjes te bestellen :-)Kosten aangetekend verzenden met Postnl op basis van gewicht
Nederland:


Voor onze Nederlandse klanten rekenen we vanaf €100,00 geen verzendkosten. 


Zuurstof levering:


- €7,50 - aangetekend tot een bedrag van €100,00.


Wij versturen alleen aangetekend en omdat wij met kleine marges en scherpe prijzen werken, zijn we genoodzaakt om van de €8,60 kosten die wij hebben met aangetekend verzenden een bedrag van €7,50 te innen bij onze klanten.


Europa:


Voor onze Europese klanten versturen we de zuurstof op basis van gewicht en de verzendkosten die bij Postnl worden gerekend. Doordat de verzendkosten steeds hoger worden (vanaf 1-8-2014 opnieuw bij Postnl) en kleinere winstmarges zijn we helaas genoodzaakt bij onze Europese buren de kosten door te berekenen. Via de link onderaan de pagina kunt u bij postnl de kosten die worden berekent voor aangetekende verzending nakijken.
 

Zuurstof levering:


- t/m 2 kg = €14,65 - aangetekend
- 2 t/m 5 kg = €21,15 - aangetekend
- 5 t/m 10 kg = €26,65 - aangetekend


Bekijk via deze link http://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/?country=BEL de tarieven van Postnl.


Bekijk via deze link zelf bij Postnl wat voor wijzigingen ze hanteren tijdens de feestdagen!


Postnl Locatiewijzer: Vindt de locatie van een Postnl postkantoor of business point bij u in de buurt en gebruik dat als alternatief afleveradres zodat u (als u gehinderd bent door werk of geen zin heeft om af te wachten) zelf binnen twee weken het pakket kunt gaan ophalen. Postnl heeft ruim 2.500 locaties zoals postkantoren en business points waar u het pakket naartoe kunt laten sturen.
Levering gemist? Met de barcode die u van ons heeft ontvangen kunt u via de site van Postnl de bezorglocatie aanpassen, mocht u het pakket ergens anders afgeleverd willen hebben. Onderstaand kunt u alle benodigde informatie terugvinden.