Top

PayPal is Veilig, snel en wordt meteen afgeschreven

PayPal
Betaal veilig en snel met PayPal


PayPal: Nadat u heeft gekozen voor deze betaalwijze en de bestelling heeft afgerond wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen naar PayPal, waar u na het inloggen de betaling kunt voldoen.


Alle relevante gegevens zijn dan al aan deze betaling gekoppeld dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Nadat u de betaling heeft voldaan krijgt u van PayPal een bevestiging van betalen en daarna keert u terug naar de webshop.


De bestel bevestiging van de webshop heeft u dan al binnen deze wordt namelijk verzonden wanneer u de bestelling heeft afgerond. Net als met iDeal wordt ook bij deze betaalwijze de betaling meteen bijgeschreven, de bestelling meteen verwerkt en dezelfde dag nog verzonden.

  • Voor meer informatie ga naar PayPal.nl
  • Deze betalingswijze raden wij onze Europese klanten aan om het snelste de betaling te kunnen voldoen. 

Betalen met Creditcard is mogelijk

Betaal veilig en snel met PayPal


PayPal kopersbescherming
Betalen via Paypal is niet alleen snel maar ook volkomen veilig. Als koper bent u volledig beschermt. Lees hier meer over PayPal kopersbescherming.


Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via info@purezuurstof.nl met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Purezuurstof.nl.