Top

Geen lage saturatie meer, met goX zuivere zuurstof in huis...

Lage saturatie

Last van een lage saturatie? Geen probleem dan hebben wij de oplossing. GoX zuivere zuurstof zorgt ervoor dat de bloedsaturatie weer stijgt naar een gezonder niveau. Het is niet ongebruikelijk dat de saturatie met een paar procent stijgt nadat u GoX pure zuurstof heeft toegediend.
Te lage zuurstofgehalte in het bloed...

Een paar procent minder zuurstof in het bloed kan het verschil betekenen tussen een fris of een depressief gevoel. Dankzij de compacte vorm van de zuurstofflesjes en het lichte gewicht, zijn ze makkelijk mee te nemen waar u ook naartoe gaat...


Geen lage saturatie meer met GoX 99,5% zuivere zuurstof bij de hand.
Lage saturatie op vakantie verhelpen

Als u de zuivere zuurstof in de koffer opbergt dan mag het mee wanneer u op vakantie gaat. Heerlijk toch.... om ook op vakantie een aantal teugen zuurstof per dag tot u te kunnen nemen? Dus wilt u fris en alert door het leven gaan, dan kan goX daar de uitkomst bij bieden...
Verhelp een lage saturatie overal

Ook wanneer u onderweg bent en een lange autorit voor de boeg heeft kunt u last hebben van een lage saturatie. Vermoeidheid zal hierdoor sneller optreden en laten we dat nou net niet willen tijdens het autorijden.


Het is heel makkelijk te voorkomen door een paar flesjes GoX pure zuurstof mee te nemen. Voelt u zich futloos? Neemt dan een paar teugen zuurstof en u zult het verschil snel merken. U kunt er weer met frisse moed tegenaan.