Top

Achteraf betalen via Billink B.V.

Achteraf betalen

Achteraf betalen is niet mogelijk momenteel!

Betaal achteraf in een keer of gespreid


Billink Achteraf betalen: Het is nu ook mogelijk bij Purezuurstof.nl om achteraf  te betalen via Billink met een acceptgiro binnen 14 dagen. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u vervolgens meteen door Billink getoetst op kredietwaardigheid.


Mocht u niet door de screening komen, dan wordt er weergegeven " U heeft geen recht om te betalen met Billink". U kunt dan een stap terug gaan en bijvoorbeeld Ideal, PayPal, Onder rembours of contant bij afhalen kiezen! Op deze manier kunt u de bestelling gewoon zonder problemen voortzetten en veilig betalen.


Achteraf betalen met Billink is gratis. Het minimum bestelbedrag is €75,00 en het bedrag kan maximaal €250,00 zijn. Is het bedrag hoger dan kan er niet met Billink betaald worden.

  • Billink is beschikbaar voor zowel consumenten en bedrijven.
  • Let op! U heeft geen account nodig bij Billink!
  • Alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten


Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via info@purezuurstof.nl met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Purezuurstof.nl.